У кожнім році є така доба...

У кожнім році є така доба...
У кожнім році є така доба,
Коли здається літо нескінченним,
В прозорім небі хмарка голуба
Несе дощі в краї благословенні,
В полях ще досить місця для труда,
І мовчки квіти дивляться у вічі,
Та осені вже чується хода,
І вітер невеселе щось мугиче.