В галактиці давній, десь скраю...

В галактиці давній, десь скраю...
В галактиці давній, десь скраю,
Повз зірки середнього віку,
Маленька планета літає
І має народу без ліку.
Десь тінь пролягає Едему,
І простір безмежністю дише,
А люди шукають проблеми.
Проблеми для них важливіші.