А чим похваляться часи...

А чим похваляться часи...
А чим похваляться часи,
Коли буде усе відкрите,
Усі можливі полюси
Чи загадки етруських літер?
І люди, як не стане мрій,
Залишать що своїм нащадкам?
Чи світ придумають новий
І там почнуть усе спочатку?