МОЯ ДОНЬКА. СТО ТИСЯЧ СЛІВ ЛЮБЛЮ.(донечці)

МОЯ ДОНЬКА. СТО ТИСЯЧ СЛІВ ЛЮБЛЮ.(донечці)
У світі все за тебе я віддам -
Любляче серце,тіло,щиру душу.
Мабуть удвох судилось бути нам -
Твій спокій я ніколи не порушу.
Моя донька. Сто тисяч слів люблю,
В мільйонний раз цілую твої очі.
Я за здоров`я Господа молю,
І стережу твій сон посеред ночі.
 
Дивлюсь на тебе-мерехтить сльоза,
Тріпоче серце. Ти-моя дитина!!!
Рука в руці - відразу сум щеза.
Ми разом ,вдвох, бо ти - моя родина!
Тихенько в Бога щастя попрошу-
Ні горе ,ні біда щоб не спідкала.
Я обійму тебе…Заколишу…
Хоч ти давно дорослою вже стала.
 
Моє дитя ,у цім важкім житті
Тебе удача хай не покидає.
В твоїм чудовім ,світлім майбутті
Нехай завжди тобі допомагає.
А злії люди - хитрі та лихі
Нехай тебе ніколи не турбують.
Нещирі друзі ,недруги оті
Не скривдять, за спиною не глузують!
 
Нехай палає серце лиш добром,
Думки прозорі будуть ,як те небо,
Ділися з усіма своїм теплом -
І все хороше поверне до тебе.
Хай заздрощі ,пихатість не прийдуть,
Молися ,доню ,бо усе від Бога.
І янголи святії не дадуть,
Щоб скривджена була твоя дорога.
 
А як погано буде - ти прийди!
Завжди пробачу я і зрозумію,
Чи схибиш ,чи зламаєшся - іди!
Теплом я материнським обігрію.
Коли мене не буде - відлечу…
По волі Бога я тебе покину…
Не треба суму , болі та плачу…
В твоєму серці житиму ,дитино…
 
27.01.2020р.