НЕБЕСНА СОТНЯ .ЯНГОЛИ СВЯТІ.

НЕБЕСНА СОТНЯ .ЯНГОЛИ СВЯТІ.
Його душа летіла в Небеса
І дев"яносто дев"ять поряд з нею.
Вниз глянула востаннє і сльоза
Дощем навік прощалася з Землею.
Така безгрішна ,надто молода.
На цьому світі їй ще жити й жити.
Тепер лиш з неба тихо спогляда,
Туди ,де мала мріяти й любити.
 
Небесна сотня. Янголи святі.
Нічим не завинили в цьому світі.
Залишили рідню у цім житті,
Де пам"яттю серця про Вас зігріті.
Дивись, Душа! Он маки…он Майдан.
Он мати, що завмерла біля фото.
Стоять вінки та від свічок дурман...
І на обличчі горе, біль, скорбота.
 
"Пробачте ,мамо ,юним залишив
Цей світ, і Вас із батьком сивочолим.
Ні в чому і ні з ким я не грішив…
Та Вас не обійняти вже ніколи.
Майдан горів…Я пам"ятаю все.
Я лікар був і рятував лиш долі.
Не думав я ,що день той принесе
Сотню смертей невинних мимоволі.
 
У грудях якось дуже запекло…
І в роті стало гірко від полину…
Всі стихли звуки…тіло віджило.
Не попрощавшись ,вибачте, покинув.
Не плачте, рідні, нам тут з небуття
Все добре видно. Правда лиш за нами!
Буде в країні мирне ще життя!
А перемога вже не за горами.
* * *
Моліться люди ,Бог усіх спасе,
Лише на Нього майте всі надію,
Бо тільки Він відродить з праху все.
На небі лиш про це я тихо мрію".
 
22.02.2020р.