День вчепився, той ще придибаха...

День вчепився, той ще придибаха...
День вчепився, той ще придибаха,
Хоче всього й бажано миттєво,
Ну а я неначе черепаха,
Швидкості для мене несуттєві.
Нащо ті прискорювать печалі
В боротьбі за виплекану нішу?
Всі будемо там, куди рушали.
Як на мене, можна і пізніше.