Літа зіграна кода...

Літа зіграна кода...
Літа зіграна кода.
Неба фарби розмито.
Прохолодна погода
Гасить вогники квітів.
Ходить осінь заможна,
тішить відблиском мідним,
А що серцю тривожно –
за дощами не видно.