тюльпан (лола-тажд)

тюльпан (лола-тажд)
Изхор кард дилашро лолаи сурх
"Чаро навбахорон дер ояд..,!
Интизорам " ..рехт у гуссаи дил..
"Ки он насими навбахорон кай ояд?"
 
Гар буи бахор расад бар машомам
Ман аз хок сар ........мебарорам
Ба баргхои нафису харирам
АЗ ишку.,аз мухаббат менависам ......
 
Бируяд гар он лолаи ман,...
Ба хар баргаш ман шеър менависам!
Маро гарчи ШУМО кардед фаромуш ,
Бар Шумо ман боз аз ишк ...менависам ,
 
МАхфират Шукухи
9,36
20,02,2019