Назлы Сүзләр
Аудиозапись
СТИХ А Р Г ОЗВУЧЕН С ПРОГРАММОЙ SUNO
**Назлы Сүзләр**
(Кушымча)
Назлы сүзләр, назлы чаклар,
Юлларда без, тик бергә ah!
Аларны яхшы вакытка кадәр сакла,
Кирәк булса, күңелне ачар.
1-кушымча:
Кыйнасалар, йөгер,
Тик тыныч бул, күзләреңдә нур.
Чакырсалар, бар,
Синең йөрәгеңдә утлар, айна кебек, янсын бу җир.
(Припев)
Назлы сүзләр, йомшак кыяфәт,
Һәр нигә дә бераз тынлык кирәк.
Чет яткан җилләрдә,
Киләчәккә өмет теләп.
2-кушымча:
Сиңа якты кояш,
Төннәр дә төшмәс, әйдә, бергә атлыйк.
Бикартылган хистәр,
Сакланганда, синең белән нурлана.
(Припев)
Назлы сүзләр, йомшак кыяфәт,
Һәр нигә дә бераз тынлык кирәк.
Чет яткан җилләрдә,
Киләчәккә өмет теләп.
(Кушымча)
Сакла, сакла,
Каршы дөньяларны – намус, һич юк!
Бу назлы мизгелләр,
Яшик әле, тимердәй, бергә!
**Кушымта**
Назлы сүзләр, әйтербез вакытта,
Тик ихласлыкта, югары, күпмедер без чакта.
Беркем дә, беркем дә,
Безне туктата алмый,
Тагын бер вакытта!
(Припев)
Назлы сүзләр, йомшак кыяфәт,
Һәр нигә дә бераз тынлык кирәк.
Чет яткан җилләрдә,
Киләчәккә өмет теләп.
**Финал**
Назлы сүзләр, бер татар җыр,
Язылыр, өйләрдән, көтсен бичлер.
Яхшы вакытка кадәр — саклан,
Назлы сүзләр, синең белән, янып!