Мин салкын океанда йөздем
Аудиозапись
СТИХ А Р Г ОЗВУЧЕН С ПРОГРАММОЙ SUNO
(Кушымта)
Мин салкын океанда йөздем,
Томан эчендәге айсберг кебек.
Аның дөнья Упкыны өстендә үскән,
Гасыр хисләре миндә барысын да тудырды.
(1-й куплет)
Караңгылыкта күзләрем ялтыраша,
Чиста су, күңелемдә аңлатма иде.
Мелодияләр, дулкыннар белән сыгыла,
Төкел, күз алдымда томанга җитә.
(Кушымта)
Мин салкын океанда йөздем,
Томан эчендәге айсберг кебек.
Аның дөнья Упкыны өстендә үскән,
Гасыр хисләре миндә барысын да тудырды.
(2-й куплет)
Чагыштыралар: мәхәббәт, югалту,
Табышмаклар, ул йөзләгән ачы җирләр.
Әйтерсең, тарихым тутырган мондый,
Океанның төпләрендә тыелган хисләр.
(Кушымта)
Мин салкын океанда йөздем,
Томан эчендәге айсберг кебек.
Аның дөнья Упкыны өстендә үскән,
Гасыр хисләре миндә барысын да тудырды.
(3-й куплет)
Шул айсберг, төпне дә тыгыла,
Миңа сораулар белән эндәшә.
Нинди матур, ләкин каты дөнья,
Синделәрем, күңелемдә сокланам кичерешкә.
(Кушымта)
Мин салкын океанда йөздем,
Томан эчендәге айсберг кебек.
Аның дөнья Упкыны өстендә үскән,
Гасыр хисләре миндә барысын да тудырды.
(Финал)
Яшел дулкыннар, шомлы, рәхимле,
Минем йөрәгемдә ул үлмәс гадәт.
Салкын океан, җылы хисләр,
Таманны кичеп, яңа дөньяга бәйләнеп китәм.
(Кушымта)
Мин салкын океанда йөздем,
Томан эчендәге айсберг кебек.
Аның дөнья Упкыны өстендә үскән,
Гасыр хисләре миндә барысын да тудырды.