Синең рәсемең минем хәтердә калды
Аудиозапись
СТИХ А Р Г ОЗВУЧЕН С ПРОГРАММОЙ SUNO
**Синең рәсемең минем хәтердә калды**
(Кушымта)
Синең рәсемең, уйларымның нуры,
Әллә ниләр сине искә төшерә.
Күкләр көлендә, йөргәндә җиремдә,
Минем йөрәк — сине яратмагыма урын, белә!
(1нче куплет)
Сагынганда карап, күзләремнән аккан,
Синең иҗат иткән, күңелнең хисе.
Тимерне кыздырып, сызыклар салган,
Синең рәсемең һәрвакыт минем тынычлыгын.
(Кушымта)
Синең рәсемең, уйларымның нуры,
Әллә ниләр сине искә төшерә.
Күкләр көлендә, йөргәндә җиремдә,
Минем йөрәк — сине яратмагыма урын, белә!
(2нче куплет)
Чәчләрең тәнемне иң матур тотыры,
Күзләреңнең ялкыны — йолдызым булып.
Һәр бер төсен хәтеремдә саклап,
Синең рәсемең минем күңелдә ажгырып.
(Кушымта)
Синең рәсемең, уйларымның нуры,
Әллә ниләр сине искә төшерә.
Күкләр көлендә, йөргәндә җиремдә,
Минем йөрәк — сине яратмагыма урын, белә!
(Мостың)
Син һәм мин, ике җан, тик бер догма,
һәрбер мизгелдә, салкынча кыют.
Тирә-юньдә хисләр, гыйлем аша үтеп,
Синең рәсемең минем хәтеремдә калыр.
(Кушымта)
Синең рәсемең, уйларымның нуры,
Әллә ниләр сине искә төшерә.
Күкләр көлендә, йөргәндә җиремдә,
Минем йөрәк — сине яратмагыма урын, белә!
**(Финал)**
Синең рәсемең, хәтерләремдә,
Беркайчан да югалмас, сөйгәнем минем.
Һәр таңда, һәр төндә, һәр хыялда,
Синең рәсемең — бәхетемнең аңы, минем.