Синең истәлеккә төшкән фотоң

Синең истәлеккә төшкән фотоң

Аудиозапись

СТИХ А Р Г ОЗВУЧЕН С ПРОГРАММОЙ SUNO
**Синең истәлеккә төшкән фотоң**
 
(Куплет 1)
Туры килә, ярым яңгыр,
Күктә кояш, яңа таң.
Карап торам, синең миңа
Синең истәлеккә төшкән фотоң.
 
(Припев)
Синең елмаю, нурлар сибә,
Карашларыңда гомер үтә.
Бу мизгелләрдә, күңелдә —
Синең истәлеккә төшкән фотоң.
 
(Куплет 2)
Сизәм, һаман хисемдә,
Синең эзләрең йөрәм.
Барлык дөнья, син бердәнбер,
Өчпочмаклы көзләр, качып көннәр.
 
(Припев)
Синең елмаю, нурлар сибә,
Карашларыңда гомер үтә.
Бу мизгелләрдә, күңелдә —
Синең истәлеккә төшкән фотоң.
 
(Бридж)
Хыялларымда син туган,
Синсез булмый, юллар авыр.
Күпме вакыт үтсә дә,
Һәрбер сүздә, син ялкын.
 
(Припев)
Синең елмаю, нурлар сибә,
Карашларыңда гомер үтә.
Бу мизгелләрдә, күңелдә —
Синең истәлеккә төшкән фотоң.
 
(Финал)
Болытлар аша, кояш көтә,
Карашларыңга без бергә.
Синең булачак, тарихымда —
Синең истәлеккә төшкән фотоң.