Почуттями дорожити

А почуттями треба вміти дорожити:
Любов"ю рідних, милого коханням,
Без добрих справ жодного дня не жити
І віддавати більше, аніж брати.
 
Злих помислів та задумів зректися,
Про помсту й ненависть також усім забути.
Побільше зустрічей і жодної розлуки,
До всіх хай прилітає Щастя птиця.
 
2018 р.