Запах черемхи

Біля криниці край села,
Де стежечка веде в долину,
Черемха знову розцвіла
Та простір весь заполонила
 
Духмяним ароматом тим,
Який не сплутаєш ні з котрим.
Розноситься навкруг, мов дим
Ніжний, п"янкий, срібно-прозорий.
 
Пливе, пливе повільно так,
Ним дихаєш на повні груди.
І, наче дивовижний птах
В серці твоїм кохання будить.
 
2017 р.