У давньому місті Пергамі...

У давньому місті Пергамі...
У давньому місті Пергамі,
Де сонце і море були,
Своїми хвалились богами,
І хліб до сніданку пекли.
Орали малесенькі нивки,
Ловили човнами вітри,
Збивали достиглі оливки,
І глину місили майстри.
І тішились, звісно, собою,
Любили добро і тепло…
Якби не пергамські сувої,
То місто б звичайним було.