пісня про Польову

сл:Александр Гненный(старший) муз:Александр Гненный(младший)
оранжировка:Игорь Шевченко
. 1 куплет:
Серед нив і полів,у дібровах зелених
Де родюча земля і квітучі лани
Там стоїть серед нив,моя рідна сторінка
То моя колискова,то моя ПОЛЬОВА
Припев:
Польова,Польова,ти цвітеш мов калина
Серед житних полів і зелених лісів
Польова,Польова,моя рідна эдина
Мов дівчина коханна,Батьківщина моя
2 куплет:
Ти пройшла всю війну і розруху і голод
І назло ворогам восени розцвіла
І в подяку про тих, що тебе захищали
Памятаеш завжди ти про них Польова
. Припев:
Польова,Польова,ти цвітеш мов калина
Серед житних полів і зелених лісів
Польова,Польова,моя рідна эдина
Мов дівчина коханна,Батьківщина моя
. 3 купллет:
Кожен рік по весні ,розпускають сережки
Ті берези в гаю, що ростуть край села
Як погляну на них і в душі пролунае,
Це ж Вітчизна моя,це ж моя ПОЛЬОВА
. Припев:
Польова,Польова,ти цвітеш мов калина
Серед житних полів і зелених лісів
Польова,Польова,моя рідна эдина
Мов дівчина коханна,Батьківщина моя
 
10 августа 2014 года