про мій рідний Високий

 
(посвящается посёлку в котором я вырос и жил)
Летять роки,ідуть століття
А ти стоїш, квітучий й молодий
На пагорбі,окутаний лісами,як намистом
Мій рідний край,Високий мій
Ти все пройшов,і горе і не згоди
Війну,розруху,голод та печаль
Алє не падав,не схилявся на коліна
Не кланявся у пояс ворогам
Ти памятаеш ті бої,на кручах
В дібровах і на висоті
Де голови зложили,за майбутне
Герої Вітчизняної Війни
Здійнявся внебо прапор Перемоги
Немов від крові,він,червоним став
За те, щоб,в недалекому майбутнім
Жовто-блакитний прапор засіяв
Ти не одне зростив вже покоління
Своїх героїв,трударів та заводчан
Які з великою повагою й любовью
Шанують горде імья Височан
Вони в Громадську,землю захищали
В Авганістані,кров свою лели
В Великій Вітчизняній воювали
І на Донецькій вже,билися землі
Нажаль,не всі вернулись з поля бою
За кращу долю,щоб у всіх була
Щоб діти наші весело сміялись
Щоб щебетала на подвірьї дітвора
Щоб ми сьогодні йшли,на це,славетне свято
Вони пішли за нас,в смертельний бій
За це їм кажем ми - Героям Слава
І з наме каже їм,ВИСОКИЙ мій
 
26 марта 2016 год Александр Гненный