Я згубілась сама ў сабе

Я згубілась сама ў сабе.
Не чапайце мяне спакоем.
Я - узрошчаная ў табе,
Не даецца прыжыцца другою.

Пацалункі ламалі крылы.
Не чапляйся гарачых лямп.
У сабе я чужога ўзрасціла,
Усчыніўшы сапраўдны гвалт.

Не чапалі сваім анёлам,
Не дзяржалі ў дратовых руках.
А я білась як тая мятлушка,
Адчуваючы сапраўдны жах.