Ти як гадаєш?

Ти як гадаєш?
Ти як гадаєш, довго плакати ще буду? Знаєш, ти мені досі не байдужий.
Лікуй моє кохання як застуду.
А ти, дивлюся, зовсім не застужен...

Ти як гадаєш, сильні мої почуття?
Таке не відчувала ще ніколи.
Ти головний герой мого життя.
В моєму царстві ти займаєш всі престоли!

Ти як гадаєш, ти є моя та сама доля?
Чи проживемо довго ми з тобою разом?
Та ні. Я бачу. Тобі важлива воля.
А я дурна, мрію про все й одразу!

Ти як гадаєш, буде в цьому місяці ще сніг?
Ах... Незабаром новий рік настане...
А ти щасливою мене зробити ще не встиг.
Ніколи мабуть твоє серце не розтане.

Ти як гадаєш, довго плакати ще буду?
Я знаю. Довго. Дуже - дуже.
Ти як гадаєш, я тебе забуду?
Ні. Ти мені зовсім не байдужий.