Надії й сподівання на любов

Надії й сподівання на любов
Душа шукає світла і тепла,
А серце моє тішить все надія,
Що буду я потрібна, не одна,
І що тепло, любов мене зігріє.

І кожне слово - це моє життя.
І кожна фраза - це мої бажання,
Ті що миттєво линуть в небуття,
Як і усі на краще сподівання.

Та я чекаю все, і віри не втрачаю,
Хоч сумнівів бува під час багато.
Ніхто не знає, бо і я не знаю,
Та буду всеодно тебе чекати...

Не знаю чи права, чи винна.
Чи може що роблю не так як треба.
Та знаю точно, щастя не покине.
І сподіваюсь, дочекаюсь тебе...