Ești mister și ești o taină...Ты чудо и тайна...(на румынском яязыке)
La tine când cu drag privind,
Eu uit că sunt în plină toamnă,
Te am în inimă și-n gând,
Tu adă-mi împlinirea Doamnă.
Ești mister și ești o taină,
Nu ești mustul de gustare,
Doamnă,Doamnă tu ești toamnă,
Ești un vin mai dulce și mai tare.
Anton Barbu 29.09.2023