Zâmbetul de soare...Улыбка солнца...(на румынском языке)

­Roua-mi spală fața,
Soarele-mi zâmbește,
Bună dimineața,
Totul e culoare,
Totul este viață,
Zîmbetul de soare,
Crezu-mi întărește.
 
Anton Barbu 30.09.2024