Репертуар

Репертуар
Зі шпилю собору здається усе дрібним.
Така перспектива в очах у птахі́в, та у Бога.
А там – унизу – кожен зайнятий чимось своїм:
Ненавидить, любить, чи просто вигулює дога.
 
І геть неважливо – там Суми, чи то Багдад,
Бо Господу зверху усе дріботить, наче пта́ху.
Коли ми стоїм над мурашником, то навряд
Ми здатні знайти й полюбити конкретну мураху.
 
Отак і йому обрати кого з мільярдів?
Коли вони там метушяться, мов в чашці Петрі.
Попів, чи політиків? Може, поетів, бардів?
З великого міста, чи радше із диких нетрів?
 
Як Богу обрати, на кого не все одно?
Не пишуть у жодній з відомих енциклопедій.
Лишається просто дивитись онлайн-кіно
У репертуарі з великих й малих трагедій.