В БОЖЕВІЛЛІ ТУМАНУ
Обійму я тебе до нестями
І до Серця свого притулю.
Вмить Душа заспіва солов'ями,
Що наснагу дають скрипалю.
Свіжі рими тобі до вподоби,
Ти у захваті завжди від них.
Стіл весільний, св'ятковий, дубовий
Вабить нас із подій ще шкільних.
Почуття це - безцінні перлини.
Не падіння , а - зоряний зліт.
Знай, Кохання моє не загине,
Бо тавро, там Безсмертя стоїть.
На заручини в дім твій загляну,
Хай медові вінчають лани.
Я не вірю в суцільність туману,
Божевілля моє зупини!
Стихотворение о Любви!
Мира и Добра!