ВІТЕР - ВІЩУН
В твоїх очах - Зима без края,
Сніги не випрані ніким.
Торішнє листя не згорає,
З іржой фліртуть вітряки.
Дивує Небо без хмаринок
І рієм сни чужі летять,
Наш Час втіка кудись невпинно,
В стерню некошених левад.
В росі задумливі Світанки,
Обабіч Мрій моїх лежать.
Вуста цілую ніжно, п'янко,
Та тільки є і в тім - Межа.
Пірнають спогади хлоп'ячі ,
Сивіють Пам'яті рядки,
Там , у калини Вітер плаче -
Віщун не зраджений ніким!
Первое стихо за полтора месяца.О прошедшей Любви.Очень образно и красиво!
Мира и Благополучия!