My way

My way

Аудиозапись

Я кохатиму тебе до смерті і навіть довше,
Я віддам тобі все життя. Ти того варта.
Я жбурлятиму цілий світ під твої підошви,
І поставлю під сумнів залізні ідеї Декарта.
 
Бо існую не через те, що, мовляв, мислю,
А тому що палко одну лиш тебе кохаю.
Міць своєї любові по формулі не обчислю,
Бо вона – цілий Всесвіт. А Всесвіт не має краю.
 
Бо у космосі ми – дві планети – споріднені дУші.
Міддю осінь нам грає Сінатру - «My way» оркестрово.
Ворожу я словами поезії мрії грядущі,
Бо спочатку було, як нам твердить Писання, - лиш слово.
 
Я дарую тобі своє серце – від зла оберіг.
Наша зустріч з тобою – мов таїнство – перше причастя.
А мій шлях – це, без сумніву, плутана мапа доріг,
Що мене привела, врешті-решт, до шаленого щастя.