Вітання з 8 березня

Вітання з 8 березня
Жінки України вітаю Вас з Святом!
Матусі, Бабусі, Дружинни й Дівчата,
Нехай в цей весняний святковий ваш день,
Бажань хай збувається сила,силень,
Кохання та Щастя, здоровья дітям,
Та й вам не завадить, онукам й батькам,
Щоб хліба всім вдосталь, до хліба ще й сала,
Щоб не гуманітарка, а просто хватало,
Гармати хай змовкнуть, не рвуться гранати,
Рушниці хай схилять до низу солдати,
Хай разом із святом, жіночим, святим,
До нас в Україну повернеться МИР...
8 березня 2022.р.