Перетин

Перетин наших доль -
Апокаліптичне марево,
Неможливі прагнення,
Танців апероль.
 
Перетин наших снів -
Це тисячі мостів,
Непізнана земля,
Незаймані поля.
 
Перетином сердець
Початок і кінець
Позначимо, аби
Сховатись від юрби.