ПАРОПЛАВ

ПАРОПЛАВ
Папірець на стіл поклав,
Зроблю справжній пароплав.
Як він робиться збагнув,
Рівно всі кути загнув,
 
Потім трохи повернув,
Ще однаково загнув,
Розтягнув і лист мій став,
Наче справжній пароплав.
 
Знов згинаю. Заворот.
На столі вже – цілий флот.
Папірці з боків фарбую,
Назву кожному малюю.