ПАВУЧОК

ПАВУЧОК
Я у захваті стою,
Дивлюсь і гадаю,
Як маленький павучок
Сітку заплітає.
 
Витікає з тіла в нього
Дивна рідина`,
Швидко бігає по колу,
Кріпить до вікна.
 
Поки я стояв годинку –
Між вікном і дахом
Сплів чудову павутинку
Із знанням і фахом.