ПЕКАРІ

ПЕКАРІ
Згідно рецептури
Хліб печемо зранку,
Караваї бурі,
Сайки та баранки,
 
Тістечка та кекси,
Пироги із маком,
Робимо з інтересом,
Із знанням та фахом.
 
Ми б нагодували
Хлібом ціле місто,
Та пісок скінчився,
І скінчилось тісто.