Упал бокал

Упал бокал
Упал бокал
 
Вина рубин
 
Застыл пятном
На белой скатерти
 
Совсем одна
 
Допит графин
 
Души ладонь
Дрожит на паперти
 
Уйми озноб
 
Подай тепла
 
Не обдели
Прошу я милости
 
Ажурность слов
 
Сплелась стена
 
Пробел петли
Попытка вылезти