Морекс

Ми - фірма "Морекс", вас вітаєм!
Ні, це не море й кораблі.
Ви в Прикарпаття завітайте -
Найкраще місце на землі.
 
Цілющі Моршинські джерела,
То діамантовий потік.
Ні, це не Мексика в самбреро -
Це край смерічок і трембіт.
 
Вам гарантуєм ціле море
І задоволень, й почуттів.
В карпатських, наших, рідних горах
Відлунням чути дивний спів.
 
Ви приїздіть до нас частіще,
Ви завітайте всі до нас,
В місця найкращі, найчистіщі
Де "МОРЕКС" - фірма вищий клас!
 
26. 01. 2010год.