ТОПОЛИНИЙ ВІТЕР

ТОПОЛИНИЙ ВІТЕР
 
Час прийшов зорати
Сивий небосхил.
Завтра буду, Брате
Там, де сплять Волхи.
 
Де літа чубаті
Сіють давнину,
Там зустріну матір
Рідну і сумну.
 
Все чуже і давнє
На землі святій.
Відібрав кохання
Листопад- крадій.
 
Невблаганна Тиша
Лине звідусіль.
Щаст`я колір вишень
Презентує свій.
 
Вишиванку вдягне
Срібна заметіль.
Мабуть не в останнє,
Ти живи, радій.
 
Вже прасує ливень
Березневий сніг.
Оберіг родинний
Щось не допоміг.
 
Вітер тополиний
На вустах дрімав.
У світи поринув
Під тремтіння трав.
 
Пазлів не зібрати,
Всі кути прямі.
Не сумуй , ти Брате,
Любий Друже мій!