Сльоза

Сльоза
Щоб торкнутись пальцями моря
Витирайте чужу сльозу
Там муругий сонях неначе промінь
Заголосить в чеканні коли голову цю знесуть
Там трава на якій спочивають роси
Під якою ще сонні люди
Ще вартують свій сон та не в змозі
Осягнути людської суті.
Там всіляке всесвітнє море
В об'єднанні усіх морів
Не зуміє втримати спокою
Не зуміє стримати штормів.
Щоб торкатися пальцями моря
Витирайте чужу сльозу
Витираю, і хай говорять...
Я до моря свого несу.