Вечір зворушливий

Вечір зворушливий
Вечір зворушливий м'який холод
Гойдає волосся не торкаючи жит
Не чіпай такої крихкої любові
Його, своєї, нехай лежить.
Нехай гойдалка часу мов ряска
Не сполохана словом, кільцем
Вистигне в дві жмені шовковиць
Між ним і твоїм лицем.
А як трава скориться, щоб молодіти
Так як нам не скоритись, хоча
Я умію кохати тебе як діти
І як діти умію ще бути ща.....