Не аби з ким

Не аби з ким
Хочеться говорити не аби з ким
Та коли під сорок температура
Всередині, ти - вірш і любисток
І любов і над битою аличею дим.
І спокій над бентежністю і злив
Німий пастух і м'якосердий воїн
І справжній ти, з фіалок і вибоїн
Ще не потрібен, зараз, а хотів...
Пиши єдиній від єдиної листи
Від однини до самоти в історію
На перехрест на замах в траєкторію
Від розпачу, до сили почуттів.
Аби не стати відчуттям чи роздумом
Аби в собі людину не почути
Не говорити аби з ким не бути
Рубцюєшся, до нової дорослості.