І цілитися близькістю в плече

І цілитися близькістю в плече
І цілитися близькістю в плече
Завжди не цілити коханням по мішені
Співставити безодню із м'ячем -
Шукати самоти в дитячій жмені.
І це змогли! Полин, мов час стоїть
Самотністю зірок напоїть очі
І більшого чужим не повторити
Бо сік стікає з губ від ягід вовчих.
Бо все пророче тут у низині -
Незаймане, довно всіма займане.
І буде, так, всіляко і мені
І ягоди і сповіді на зламі.