Первый - последний (Перший - останній, на украинском языке)

Первый - последний (Перший - останній, на украинском языке)
Перший метелик, метелик останній –
Березень і листопад.
Крилечка ранять пощерблені грані
Часу… Вертайся назад,
Літечко-літо у яблуках-зорях,
Дай їм допити меди –
Ті, що нуртують у чашах прозорих
Квітів… Торкнися води,
Сонячний промінь, найперший, ранковий,
Ясний вогонь запали.
...Як же безжалісно крешуть підкови
Вітру – об тіло землі…
Перший метелик, останній метелик,
Ось уже і листопад
Крилечка листя під ноги нам стелить.
Миті розгін – і розпад.
 
28.10.2020
 
 
***Иллюстрация - Дмитрий КУСТАНОВИЧ