Музыка ветра (Музика вітру - на украинском языке)

Музыка ветра (Музика вітру - на украинском языке)
Вже грає осінь на басах вітрів
І загляда в свинцеві люстра ставу.
Палахкотить малинова заграва…
Іще твій сум у ній не догорів.
 
І струменять оранжеві дощі
З-під парасолей віт тополь і кленів.
Течуть струмки між трави, ще зелені,
Несуть печаль. Несуть твої вірші.
 
А в них, у віршах – сонячно іще,
Там літо в зорях, в яблуках і в хвилях
Морських, ласкавих… Там слова – при ділі,
І сльози ще не хлюпають дощем.
 
Хай грає осінь на басах вітрів!
Ти напиши в оранжевім блокноті
Рядочки ніжні… Покладе на ноти
Їх листопад. Ти ж - слухай вітру спів…
 
26.10.2020