Знов цвіте черешенька

Знов цвіте черешенька
У саду моїм,
Пелюсточки стеляться,
Наче білий дим.
 
І зелен-листочками
Кутає гілки.
Як же мені хочеться
До неї прийти.
 
Мов би до подруженьки,
Рідної сестри,
Притулити рученьки
До її кори.
 
Відчути як дихає
Свіжістю вітрів,
Радістю ділитися
Ізабути гнів.
 
Усміхатись весело
Сонцю та весні.
Разом із черешнею
Хороше мені.
 
2017 р.