У віршах - доленька моя

У віршах - доленька моя,
У творчих пошуках - всі роки,
Стрімка бурхлива течія
Снаги й горіння.Та неспокій.
 
Хтось після себе залиша
Дітей, онуків, дім просторий,
Моя ж ліричная душа
Сади поезії все творить.
 
Думок нескорений потік,
Для мене вірші, наче діти.
Перед людьми життєвий звіт
Про недарма літа прожиті.
 
2013 р.