Душа-лебідка

Красується у мене під вікном
Лілея горда у короні білій.
Її садила мама так давно,
Але цвіте і досі вона влітку.
 
Голубить вітер ніжно пелюстки,
Розповідає казку цій красуні.
Милуюся я нею залюбки,
Тільки погляну - і немає суму.
 
Відразу радість серце огорта
І вже здається - я, немов та квітка.
Хоча уже беруть своє літа,
Душа ж моя, як молода лебідка.
 
2016 р.