Аркуш паперу

Аркуш паперу
1
Я візьму білий аркуш паперу,
Покладу на твоєму столі.
Напишу: я живу лиш для тебе.
Ти кохання моє на землі.

Напишу про твої карі очі.
Про безмірну до тебе любов.
Я її відчуваю щоночі.
Закіпає у серці кров.
 
Пр
Коли я без тебе, то сонце на небі
Мене не гріє, воно не сіяє.
Весь світ тебе ховає за двері.
Та серце нестримне їх розбиває.
 
2
Будуть роки летіти невпинно.
Час на місці не зупинить.
Та знайду той листок неодмінно,
Щоб назад повернути ту мить.
 
Сині літери будуть лягати.
На пожовклий від часу папір.
Та тебе буду я цілувати,
І кохати тебе до тих пір.