Останній день

Останній день
Звичайний день,осінньої пори,
Звичайний день, без смутку і жури.
Звичайний день, наповнений тобою.
Звичайний день, на одинці із собою.
Звичайний день, таких було без міри.
Звичайний день, сповнений ще віри.
Звичайний день,останньої надії.
Останній день,любові-мрії.