Зову любовь (Кохання кличу... - на украинском языке)

Зову любовь (Кохання кличу... - на украинском языке)
***
Кохання кличу по-пташиному,
Крізь морок кличу і крізь грім.
Здавалось би – давно лишила я
Надію?.. Ворогам усім
 
На здивування чи для заздрості
Живу – крізь радість і біду,
В наївності, у безпорадності –
Лебідкою любові жду.
 
14.12.2019