Слова-замки є... (на украинском языке)

Слова-замки є... (на украинском языке)
Слова-замки є і слова-ключі,
Слова-печаті і слова-ворота…
О, не мовчи, благаю, не мовчи –
Відкрий ключем, що викувано з злота,
 
Мою печаль, мій із собою герць –
Нехай розіллється, як повінь в синім квітні,
Нехай спаде, хай зійде нанівець,
Заквітчаним хай стане лугом літнім…