Персики (на укр. мові)

Персики (на укр. мові)
Персики були сьогодні по 300 грамів кожен.
І коли прилетіло і сіло на них сонечко - я не втрималась і сфотографувала.
Для вас, друзі!))
 
Жовто-гарячі персики -
Стигла спокуса.
Мов донечка,
Або камінчик на перстень -
Сіло на бік
Жваве сонечко.