Час

Час
Час не минає: він тече крізь пальці,
щоб не лишити простору для драм.
І всі віки перебивають, мов на кальці,
загибель пам’яті і докори синам.
 
Час не лікує - він дає забути
облудні вчинки й нетривкі слова.
Його потік не всім дано відчути,
бо звична дійсність суб’єктивна і тісна...
 
Час не проходить, а тече рікою
у вир чекань і нездійсненних мрій...
Натхненний нашою одвічною жагою,
руйнує світ із пристрастю стихій.
 
Невпинний хід часів і досі вЕршить хаос:
він змінює думки й традицій категорію
і чинить власний суд без огляду на статус.
Час не зникає: він лишає нам історію.