Все в тобі

Все в тобі
Все в тобі: і молодість, і врода.
Все в тобі: життя моє, життя.
Перейду за тебе всі я броди
Пропливу за тебе всі моря.
 
* * *
Чуйним вітром в небі спозарання
Ти прилинь до мене з небуття.
Розкажу тобі я про кохання,
Про взаємне дивне відчуття.
 
Я ж тобі відкрию таємницю,
Тільки не дивуйся... все в тобі
— молодість твоя, чарівна жрице,
Як бродіння в доброму вині.
 
Не дивуйся: врода оксамитова,
— як поглянеш: все в мені тремтить.
Ти прилинь! Тобою буду жити я,
Як востаннє в цю прекрасну мить.
 
© Андрій Колісний